11.08.2007 г., 14:36 ч.

Суета 

  Поезия
653 0 0
Днес фризурата смених
и бутиците обиколих,
като нова бях,
чак мама не ме позна,
ноот вътре същата празнота.
На маникюр бях,
но кел файда,
като е гнила моята душа.
И грим сложих,
но пак не се почуствах
по-добре.
И парфюм на Версаче,
окичена в бяло злато,
палто на Армани,
обувки Саламандър,
не какви да е
и аромат на Шанел,
но пак същата бях.
И накрая...
когато се видяхме,
по-анцуг бях,
но обикна моето сърце!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??