11.01.2007 г., 13:10 ч.

Свада 

  Поезия
1026 0 19
Две котки във съседен двор
се вкопчиха
Избухна разправия!
Глава от риба вся раздор
и предизвика страшна олелия
Пищят и съскат и фучат
и лапи скоростно размятат
Главата чака отстрани
а те залисани в борбата...

Голям котак изцяло черен
Забравил че е кавалер
Напълно на глада си верен
захапа бедничката Клер!
Одра я силно по ухото
и тъкмо да я победи
Съседът ги поля с водица
и свадата им охлади!

© Диана Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??