16.02.2005 г., 13:26 ч.

Свети Валентин 

  Поезия
1395 0 1

В деня на ЛЮБОВТА,

с радост искам да те поздравя,

бъди ти моя Муза, Ева, Жулиета,

не изневерявай на късмета.

 

Все така бъди ми нежна,

като горска теменуга,

не желал бих друга.

 

Бъди ухайна като роза,

топла като слънчев лъч,

свежа като росата,

моя мила и добра Росина.

 

Любовта е вечна, жива

и е безконечна.

 

@}-->--------

 

14.02.2005

 

 

Васил Пенков.

 

© Васил Пенков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??