така искам,
само не пречи –
диря пътя си
към края.
така искам
да са далеч –-
накарай ги
да летят и падат,
докато ехтят дълбините
от леталния край,
събаряйки стените
на осезаемото.
така не искам
да ограничава
плътта душата
със своята помощ.
© Слънчоглед Всички права запазени