14.06.2009 г., 19:16 ч.

Свобода 

  Поезия
699 1 1

Позволи ми щастието да намеря.

Да правя това, което искам.

За бъдещето да копнея,

а не желанията да потискам.

Остави ме с трудностите да се сблъскам,

спри над мен да бдиш.

От мене трябва ти да се отърсиш

и спокойно пак да спиш.

Пусни ме да живея

и от себе си таз жлъч махни.

С него мога да успея,

а ти на друга любовта си подари...

© Лекса Джорджис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??