26.02.2007 г., 15:55 ч.

Свободата 

  Поезия
835 1 2
Как тръпна да те обяздя,
да усетя вкуса на свободата!
Как искам да съм вечно с теб,
милиони километри!
Да усещам вятъра в косите,
да разглеждаме природата ни вечна!
Как искам да съм с теб
и зиме, и лете!
Но сезонът тъй бързо минава,
а на зима ни чака раздяла!
Моят пръв другар си ти:
вечно заедно вървим!
И днес мотора запали
и усети сладостта на свободата!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??