12.08.2018 г., 2:00 ч.

Свободен 

  Поезия
270 1 0

Сега си свободен, свободен от мен.
Играй каквато си роля поискаш.
Хей, усмихни се дълеч си от мен
и няма да дойда дори да ме искаш!

 

Сега си свободен, свободен от мен
и можеш отново сам да си царуваш.
И хайде усмихвай се, няма ме мен,
в очите омраза, но пак ме сънуваш.

© LeonaXIII Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??