25.06.2007 г., 9:25 ч.

Свят! 

  Поезия
527 0 13
Странен свят, опъстрен с хора.
Всеки носещ своята съдба
на гръб, като разпятие...
Бързат - бъдеще строят.

"Черен свят" за хора, изпаднали в беда,
тънещи в мизерия и гняв.
От непоправимото, проправят си следа,
опитват всичко - да излязат "на открито".

Прекрасен свят с природа тъй красива,
с красиви цветя, безкрайно небе, с работливи пчелички...
Съвършен - сам по себе си, за нас е той.
Нека да живеем в него всички, но заедно!

Розов свят, изпълнен с обич.
Влюбени двойки - щастие, красота.
Обичайте се, моля -
това е моето послание към вас!!!





© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??