Казваш, че съм още хубава жена.
Защо Бог реши да ни срещне сега?
Защо не ни срещна преди години,
когато бяхме здрави, млади и силни?
Знам, в света няма случайни неща
и Господ те вмести в мойта съдба.
За мен стана вече много значим,
макар обикновен, си неповторим.
Явно, Бог видял е твойта добрина
и не те остави във вечна самота -
изгубил вяра, любов и надежда,
да ходиш самотен и глава да навеждаш.
Толкова си кротък, благ си и смирен,
със живота свой - отдавна примирен.
С твоите обноски ти ме впечатли,
а със добрина - сърцето ми плени.
Душата ти е много чиста и прекрасна.
Искам като теб духовно да израсна.
Свързани сме с тебе вече сто процента.
Съдбата е решила да избере момента.
© Нели Всички права запазени