19.02.2007 г., 5:54 ч.

Събирам си сълзите,тревожните 

  Поезия
463 0 8
Събирам си сълзите, тревожните.
Стиха си с обич аз белязах.
Прогоних страховете, невъзможни.
Най-сетне моето Аз се показа...

Сега ще разроша косите си,
като тийнейджърка "луда" ще бъда,
по теб от любов ще се пръска душата ми,
нека от щастие запея...

Нека не ходя, а летя.
Нека се носи песента ми като птица,
и се рее в сърцето ти щастливо,
от моята любов опиянено.

Ще сложа молив и червило.
Ще облека и балната си рокля.
Нека тази нощ да бъде чудна -
събрала завинаги  теб и мен в едно!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??