20.10.2009 г., 11:13 ч.

Събличай ме! 

  Поезия » Еротична
2462 0 28

 

Събличай ме, с поглед ме събличай,

пред твоя поглед искам да изгарям,

от мен тревогата ти бавно свличай,

аз искам да съм твоя цяла...!

Докосвай ме, ти знаеш как, не спирай,

накарай ме да викам твойто име,

аз искам да се раждам и умирам,

а ти не чакай, бързо целуни ме...!

Изгаряй ме, с тази страст, която

света в дланта ми винаги събира,

която зимата превръща в лято,

и пак ме кара бавно да умирам...!

 

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??