25.04.2020 г., 23:36 ч.

Събуди ме! 

  Поезия
815 1 2

Събуди ме-- искам да отворя очи,

искам да видя света, какъвто го виждаш ти

Толкова много пътища, но кой да избера,

когато съм потънала в ужасната мъгла?

Планове, бъдеще, очаквания, цели,

но моите амбиции са сякаш отлетели

Парченце по парченце и така

изгубвам себе си в мъглата на съня

Будна ли съм или сънувам?

Пея или объркано бълнувам?

Омотана в сънища, в капана на нощта

моля те, подай ми ръка

Събуди ме-- искам да живея

Искам  да сбъдна мечтите, за които копнея

© Любомира Нанева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??