9.10.2007 г., 13:53 ч.

Събуди се... 

  Поезия
617 0 3

Събуди се…

и погледни света...

Събуди се

и усмихни се!

Така, както лалето се пропуква напролет!

Събуди се и полети с първия полет…

Събуди се от този сън жесток

и опитай щастието и неговия сок!

Събуди се, погледни детето,

погледни към небето,

почувствай със сърцето,

почувствай щастието да си жив…

Събуди се

и помечтай…

Мечтай, за да оцелееш…

Мечтай, дори може да запееш!

А сега… Сега…

Вземи четка и обрисувай своя свят!

Нарисувай любов

и подскажи, че това е твоят зов!

Нарисувай нежността,

Така както ти я виждаш през твоите очи….

Нарисувай щастие….

За да можеш да живееш и ти…

Събуди се…

Красиво е, нали?

Усещаш щастие, нали?

Почувства и любов дори…

А сега затвори очи…

И пак полети…

Имаш крила,

това е твоята закрила…

Вятърът тихо вее

и  радостна песен пее…

А слънцето грее,

И с лъчи бавно гали твоите коси…

Замълчи…

Слушай…

Чуваш ли?

Чуй песента на птиците…

Това е свободата,

на душата,

изпълнена с красотата…

Аз живея в този свят…

Живея, изпълнена с мечти,

гледам през щастливи очи…

Аз живея…

Не сънувам!

Ела, да, тебе викам!

Ела, живей в този свят и ти, за да бъдем двама!!!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??