10.08.2008 г., 0:31 ч.

Събуждане 

  Поезия
510 0 4
Пожар от
            лед,
    дъх на канела
              и
            сън.

       Вятър от
             телепатия,
         ласкав
                поток.

               Поредица
                        земетресения
                   (не много мощни),
                         тотален
                                 метеорит.

                          Топло и
                                  плитко
                                        море -
                               тихо,
                                    спокойно.

                        Още ли се
                                 чудиш
                                      къде си?

                                                                  На М.

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??