4.02.2011 г., 11:56 ч.

Съдба... 

  Поезия » Бели стихове
1063 0 3

Полегнал си на Лявото~

В СЪРЦЕТО МИ**

 

Полегнал си...

БЕЗМЪЛВНО ДИШАЩ

В листите на Времето,

Стаено в клоните на

Моето дърво~

 

 

Стоя...

И мълчаливо питам

Струните:

Таз Болка...

С нея ли ще си отида?!

Ще умра~*

 

Стоя...

И стискам здраво

Днес Перото си -

ТЪЙ НУЖНО Е

На Пътя мой

И  моята Душа...

 

Полегнал си на Лявото~

В СЪРЦЕТО МИ**

И с туй Перо

Изписвам Чувствата ти

на Листа...

 

РИСУВАМ ОБЛИКА ТИ

В Светлото~*

И търпеливо чакам...

Не питам

ВЕЧНО ЛИ...

Кога?!

 

Плах текстописец съм...

Извайвам с думите вълна~*

 

И с баяна вода

ЗАЛИВАМ ТЕ...

Измивам те отвътре~*

Мой Пътнико-Кристал...

 

ПОЛЕГНАЛ СИ...

А аз погалвам

Твоята ръка,

Която в язви тъжни

Странна е...

Безпомощна и уморена

страшно Плаче в моя скут-печал~*

 

Със баяна вода орисвам теб...

И взимам Лошото ти~*

Чистя пепелта...

 

И какъв красив

ВЪЛШЕБЕН ФЕНИКС СИ!!!

Събудил себе си

За нов живот сега~*

 

Перото ми

МИЛУВА ТЕ!!

Да те жадува Силен и Голям

От векове бленува те...

 

Аааххх!!!

Как ти ВЪЛНУВАЩ СИ~*

Завихрящ всички Времена

И ВЕЧЕ УТРО СИ...

 

А аз оставам мъничка сълза,

Която в ъгълчето на очите ти

Ще  спомня Пътя на Тъга~*

 

~*&*

И СТИСКАМ ЗДРАВО ДНЕС

ПЕРОТО СИ...

Защото нужно е!!!

НА ТЕБ И ТВОЯТА ДУША...

 

Защото...

МОЯТ ФЕНИКС СИ~*

Полегнал в Лявото на моята снага...

 

10 януари 2011 г

с длан положена върху вода

ИЗЧУВСТВАХ...

 

СЪДБА~*

 

Л-Е

 

http://www.vbox7.com/play:358d79e4

 

© Л-Е Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Късметлия е!
    И не мога да спра да те чета, но и не искам...
    Прегръщам те, Поетесо!
  • Хубаво е, поздрав за стиха...
  • Докато слушам ето това http://www.vbox7.com/play:d4cdc3df разсъждавам върху това http://samoistina.com/batbaian.htm отпивам си от баяната вода и те чета,мислейки си,дали случайно не си еврейка!?
Предложения
: ??:??