22.06.2007 г., 13:00 ч.

Съдба 

  Поезия
511 0 1
Щом съдбата те намери,
щом съдбата ни събра,
защо сърцето ти трепери
от допира на моята ръка.
Защо изпитваш страх,
защо мълчиш като говориш,
нима това е грях -
за друг сърцето да отвориш.

© Анжела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??