31.07.2007 г., 10:17 ч.

Съжаление 

  Поезия
455 0 2
 

Съжаление



Сандвичът ми днес е neglige;

сух е и във гърлото засяда.

Ако беше мазнат с масълце,

щях да си го хапвам със наслада.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??