22.01.2017 г., 19:14 ч.

Съжаление 

  Поезия » Гражданска
308 0 0

Не ме жалете,

господа бизнесмени,

че аз съм протегнал

просешки длани,

но не за вашите пари омерзени

и фръцлите 

от силикон

изляни!

А за ей тази

моя

дивна

Синева,

че за нея очите ми копнеят...!

И се питам

с кои ли 

вие

сетива

ще я

видите!...

Или бледнеят –

там

разните му –

стихчета 

и

четива!

 

Не съм толкова беден, за да жадувам пари!

18ч 21.01.2017г.                                    

© Шани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??