20.09.2020 г., 11:38 ч.

Съжителстват 

  Поезия
172 0 0

                                                               жена
                                                                  и
                                                                мъж
                                                        съжителстват

                                               

                                                                  за
                                                                  да
                                                    любведарителстват

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??