14.01.2010 г., 13:38 ч.

Съживи ме 

  Поезия
857 1 12

Прошепти ме със дъха си в тишината,

нарисувай ме с изплакана сълза.

Сътвори ме в пъстротата на дъгата,

предай ми част от своята душа.

 

Пресъздай ме с песента на ветровете,

със слънчеви лъчи ме изгради,

по капчица ми влей от цветовете

и с много обич пак ме съживи,

 

че в тъмното за тебе се изгубих

и пръснах се на хиляди парчета...

Живота си без жалост го погубих,

за да живея в теб и да ти светя!

© Паула Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??