16.01.2013 г., 9:28 ч.  

Съкращение 

  Поезия » Гражданска
367 0 0

700-800 души във ВМЗ - Сопот - съкратени.

Туй го правят политици откачени.

Бойко, как ще оцелеят тези хора?
Ще съкращаваш, вместо да си във затвора.

Завидя на жената, че е със златен пръстен,

ти в милионерството новопокръстен.

Какво ще ядат тия хора, бе, човече?
Стига си тормозил хората вече! 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??