9.03.2006 г., 16:36 ч.

съкрушен 

  Поезия
716 0 4
Че има смисъл да живееш
от мъдрост соломонова го знам,
дали не можеш да успееш
неволя ли те стигна сам?

Библейски драми те спохождат
загубен в земен лабиринт
ти молиш някои да помогнат
на тяло и духа разбит.

Човеците молитви не дочуват
забързани в ламтежен кръговрат
за тях, какво сълзата струва
днес брат убива своя брат.

За помощ,нечия подкрепа
сведи по-ниско си глава
единствен Бог дочу таз сляпа
молба от твоята уста.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??