30.09.2005 г., 21:31 ч.

Сълза 

  Поезия
733 0 0
Сълза

Пролетна нощ-
събра ни двамата с теб.
В една пролетна нощ
написах този куплет.
Малка сълза-
в дланта си нежно държа.
Като звезда-
блести тя в мойта душа.
Тихо е-
в тревата свирят щурци.
Обичай ме-
и моя,вечно бъди!
Вярвай ми-
тази малка звезда!
Ще гори-
дори,когато сме прах!

© Живко Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??