18.04.2006 г., 23:54 ч.

Сълзи 

  Поезия
864 0 1

Сълзи не идвайте в моите очи!

Не ме мъчете всяка вечер и

не казвайте - ,,Плачи!’’...

Аз знам, не мога него  да

си върна... самотата

ще трябва да прегърна...

Но не ми напомняйте това

постоянно, за да

не плача непрестанно!...

Вървете при другите,

които той ще плени

и както мен с лъжливи

думи ще погуби...

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??