14.05.2023 г., 16:28 ч.

Сълзи в тъмносив курсив... 

  Поезия » Любовна
202 0 0

 

Сълзи в тъмносив курсив ...

 

Написваш стих от сълзи

болезнен и в курсив,

отново виждам твоя

силует в мрака - тъмносив.

 

Аз съм тук под бледосив воал,

сякаш чакам последния си Божий-

ритуал!

А пред мен в пейзажът се открива-

само кораб с пробойна - акостирал!

 

Може би, съм грешна и различна в

този свят - коварен!

отново гледам в захлас магазина-

антикварен.

 

Искам да ти подаря часовник,

 да отмери времето -

когато чаках да се върнеш!

да запечата любовта, която пропиля-

всичките минути ,часове...

 

Не зная, що е радост от тогава аз!

Когато ти , изтри усмивката от моето лице!

и от тогава само болка има

в моето сърце!

 

 

 

KR/ASI/ POETRY 

14/05 / 2023 г.

 

© Karolinne Kolewa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??