9.05.2017 г., 14:10 ч.

Сълзите на морското дъно 

  Поезия
588 1 0

Бавно преплува в морето,
с отронени въглени в сърцето.
Недоизпети слова,
капка в морето не оцеля.

Не затваряй вратата,
тя е благословия за мечтата.
Не пали огън, за да стопли душата,
а намери своя пожар, в красотата.

И да залезе луната –
огромна с лъчите на душата.
Верен спътник и остани,
за да изгрее богата.

Сълзите на морското дъно...
грабват вълните.
И с житейския опит
оставят, въглени в душите.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??