6.04.2008 г., 10:22 ч.

Съмнения 

  Поезия
968 1 2
 

 

Имаш ме, когато си поискаш

и чувствата ми обичаш да подтискаш.

Харесва ти да ме нараняваш,

затова и миг спокойствие не ми даряваш.

Казваш, че ме обичаш,

но друга чува тези думи да изричаш.

Сега историята се повтаря,

но втори път аз грешка няма да направя.

Бъди щастлив там, където и с когото си,

а мен ме остави.

От лъжи и празни обещания време не остана

да разбереш кой всъщност обичта ти заслужава.

Сега си раздвоен между мен и нея,

но за ласките ти аз вече не копнея.

Любов, изстрадана и преживяна,

не заслужава втори път да ми бъде обещана.

Ще ме търсиш там, където мен ме няма

и ще намериш само спомените от една измяна!

 

 

ПС: Това последва след -  "В една дъждовна нощ"

© Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??