Ut sentio, ita dico...
Не те обичам - просто те сънувам.
И толкоз близо някак те усещам.
Притискам се в теб. И те целувам.
И искам пак, и пак аз да те срещна.
Не те обичам - просто те сънувам.
Не го отричам, чувствам го така.
Очите ти в съзнанието си рисувам
и моля се за малко да те видя.
Не те обичам - просто те сънувам.
Не знам защо, така не ми прилича.
Притиска се в теб. И те целува.
Не аз - сънят ми тебе те обича!
© Стаси Всички права запазени