17.06.2006 г., 16:22 ч.

сън 

  Поезия
611 0 2

Сънувах те и в съня ми ти героят беше,
сънувах те и в съня ми ти до мен лежеше, 
лицето ти прекрасно, мило, аз галех го с ръка, 
очите ти  жадно гледаха към мен, 
а аз исках да останем все така.

Ти с целувка ме дари в тъмнината,
целувка, тъй страстна и опасна,
а през прозореца навън ни се любуваше луната.
Сърцето ми туптеше с ритъма на твоето сърце,
а дъхът ми спря, щом обгърна ме с двете си ръце.

Мрак, звезди, красиво подредени по небето,
те не знаят може би, че след това остава болката в сърцето,
когато от съня събудиш се в един момент,
и си спомниш ти от него всеки елемент.

Не искам да отварям аз очи,
зная, зная колко ще боли,
защото връщам се в действителността,
нямя го героят, няма ласки,
и в съня останала е любовта! 

© Дидка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ей,това най-ме дразни в тоя сайт!Спекулациите с оценяването!Абе и двойка да пишете,ама аргументирайте се с кратък коментар!

    Поздравче,на мен ми харесва и го оценявам с(6)!!!!
  • много е хубаво!поздравления
Предложения
: ??:??