30.11.2005 г., 13:44 ч.

Сън ли си 

  Поезия
811 0 1
Сън ли си или магия,
или сбъдната мечта...
Как от тебе да се скрия -
аз не вярвам в чудеса.
Как сърцето да излъжа
да намрази тез очи?
И душата да удавя
във потока от сълзи.
Помогни ми да избягам -
да забравя,да заспя.
Помогни ми -
нека страдам...
Аз не вярвам в любовта!

© Мария Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??