23.06.2007 г., 22:46 ч.

Сънища... 

  Поезия
446 0 4
Сънувам със отворени очи,
прекрасни сънища със теб.
Усмихвам се на себе си дори
и чудно щастие от мене струй.
Политам като птица волна,
към необятни висини.
Оглеждам се и сякаш
друг откривам в небосклона,
една звезда от там  блести.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??