СЪНИЩА
В забранените страсти нагазих,
прегръщах в съня демони зли.
Удавих света в сълзи и омраза
и в нощите спях на бодли.
Звън на сбогуване в нашите чаши,
залитат пияни души и тела.
Утре навярно света ще заплаша...
Ако сега не кажеш: Ела!
© Мимо Николов Всички права запазени
Ако сега не кажеш: Ела!"
Добър и забавен финал!*
поздрав!