10.04.2013 г., 8:28 ч.

Сънувай ме, моя Родино 

  Поезия
393 0 3

Сънувай ме, като дива къпина.
Нека лепнат от сладост устните.
Нека ръцете ми да те имат,
а близостта да разгаря чувствата.

Сънувай ме, като ездач на коня.
Нека вятърът ми е знамето.
Нека кошмарите ти прогоня,
а ти ми поспи на рамото.

Сънувай ме, като топла постеля.
Нека в съня ти да вляза.
Позволи ми да те намеря,
нека и там те пазя.

Сънувай ме, че се връщам.
Нека сънят ти се случи.
Прагът на родната къща
на обич ме е научил.


© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??