14.04.2011 г., 16:43 ч.

Сънувам те... 

  Поезия » Еротична
1459 0 2

Отпускам се под завивката. Уморена.
Нежният сатен гали голото ми тяло.
Пренасям се в свят на сънища. Освободена.
Там ти владееш и заповядваш. Изцяло.

Потръпвам от допира нежен -
сякаш пръстите ти усещам.
И безумно нараства копнежът
да те почувствам (в мене). Гореща.

Всяка нощ те сънувам -
мечта луда, безсмислена.
Пред теб в деня тихо кротувам -
все спокойна и мила. Измислена...

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??