3.04.2016 г., 20:51 ч.

Съпоставяне 

  Поезия » Пародии
411 0 0

      Съпоставяне

 

Не знам дали си по-добър от мене,

Аз искам много туй да разбера.

И твоята Душа от мъка стене,

до нея искам да се добера!

 

Макар че съм от тебе по-известен

и феновете ми високо ме държат,

и искам все да те напрявя смешен,

та по-високо мен да ме ценят.

 

И с това аз да те превъзхождам,

да съм приет в неуката тълпа

и към вкуса и все да се нагаждам,

да пущам нещо в нейната торба!

 

Написаното няма килограми,

не знае никой и колко тежи

и кой от нас е "в светли панорами"

и гледайки ги гледа ги с лъжи!

 

И хубостите ни как си представят?

Във нас ли търсят женските крака!

И някде във "секса " ни смотават

и търсят в нас по-лесната жена!?

14.11.2014г. София

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??