7.05.2006 г., 23:57 ч.

Сърцето  

  Поезия
638 0 1
Сърцето кърви,
сърцето тъжи.
Сърцето ридае,
сърцето мечтае.
Сърцето говори,
сърцето се моли.
На този,когото
рани го жестоко...

© Енд ъф флауърс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??