14.12.2007 г., 10:53 ч.

Сърцето... 

  Поезия
925 0 4

Сърцето уж е просто мускул,

за мен загадка е омайна...

Как то изпитва нежни чувства?...

Една неразгадана тайна...

© Калин Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??