Сърцето ми е посредствен пианист
Сърцето ми - посредствен пианист,
партитурите често ги бърка,
устремно в полет е тъй напорист,
друг път, задавен в спомени, хърка...
Дори Диригентът е вдигнал ръце,
не иска със него да спори...
Самоуко оказа се мойто сърце,
неподвластно на нотни закони...
Тактът се сменя... Ту грешен... Ту чист...
Провлачва дори съпровода...
Закъсах го здраво със тоз пианист!
Но на чужди концерти не ходя...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени