2.05.2004 г., 10:42 ч.

Сърцето ми тупти за теб 

  Поезия
3005 1 1
Сърцето ми тупти за теб

Тупти моето сърце,
тупти само за едно момче.
момче,което своята любов ми дава
и никога не се предава.
В момента е далече,
не издържам вече.
Ще се върне той след време,
ще бъде пак до мене
и ще сбъднем нашите мечти,
ще караме сърцето да тупти.
Затова ела при мен момче,
Дай ми твоето сърце,
ще ти даря себе си дори,
ако с мен си в моите мечти!!!


(ПИСАНО В ЧАС ПО ЛИТЕРАТУРА:))

© Черната Далия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И на мен определено ми хареса! и ти пиша 6!
Предложения
: ??:??