25.11.2007 г., 18:55 ч.

Сърцето прости 

  Поезия
649 0 2
Разкрих ти моя страх
Доверих ти моята душа
Показах ти пътя към сърцето

Ти не беше моя страж
Ти излъга моята душа
И сляп остана за пътя

НЕ! Не те виня
Не! Не искам да те чуя
НЕ! Не правя грешка

И аз съм правила това
Не само ти си се страхувал
Обяснения не искам
 
Целуни ме нежно
Сърцето ти прости
Видя че променен си ти!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасен стих!
  • "Целуни ме нежно
    Сърцето ти прости
    Видя че променен си ти!" - Прекрасен стих! Пожелавам ти да не те разочарова вече...

    Поздрав!
Предложения
: ??:??