13.05.2007 г., 20:39 ч.

Състояние ("Проза") 

  Поезия
497 0 2

Състояние         
(В началото на рейса...)

Смея се - не ми е смешно.
Без сълзИ плача - скришом.
Нищо не е така спешно,
както да ти кажа, че те обичам!

В корема ми топка свита е.
В очите - облаци тъмни.
Не вярвам още, че дните
предстоят! Като урви стръмни.

Нощем лежа, не мигвам.
И лампата свети самотна.
Кой ли пак ми задигна
Радостта, че и Живота?

... Без теб...

13 септември 2001, Ломбо Ийст, Ломбо Есте

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??