19.02.2006 г., 18:35 ч.

СЪТВОРЕН ОБРАЗ 

  Поезия
775 0 8
               Сътворен образ


Все за теб,възжаждан образ,все за теб мечтая,
полудяла вече от безкрайни мисли,
пред олтара на сърцето си ще обещая
с думи да те изрисувам върху бели листи.

Ще извая тялото ти в стройна строфа,
с рими звънки ще те украся
и с перото на поета ще създам у теб живота,
от написаното слово ще те възкреся.

Ще те създам единствено за мен,
дух безплътен,чакан от безкраен век,
от мечтите на жената ти ще бъдеш сътворен,
от перото ми ще се родиш човек!


02.05.2005г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??