2.04.2020 г., 13:45 ч.  

Сътворение и падение 

  Поезия
726 0 0

 /Либрето/


Отначало... създаден... свят... добро,
Адам.. Ева... Рай... живели... добре.. ,
Страсти... изкушения... изниква... зло,
войни... битки... жертви... сега какво?

 

Разделяне... неравно...ламтене... пари,
богати... бедни... духът... не се... смири!
История... богата... случки..много... различни,
злодейци... обезличиха... света.., тъй безлични!

 

Дойде... време... природа... люто... отмъщава,
химия... горите... сеч... затова... не се прощава!
Круиз... пластмаса... яхти... боклук...,ах то морето,
страдат... гора... вода... животни... "плач до небето"!?


Отрова... маски... човеци... умират... жалко,
разбираме... късно... щетите... никак не са малко!
Крайно... време... разберете... вие... люде нищожни,
Създателя... разгневен... постъпките ни... невъзможни!


Чакаме... милост... от горе...,но... кога, Дали?
маскирани... безпомощни... спасение... Или?
Рептили... зеленосветещи... недосегаеми, Но уви,

сила... голяма... там от горе... тях ще разори!

 

1.04.2020 - Виена
8.54.... Кризисен Поет...

 

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??