15.09.2011 г., 10:04 ч.

Сюрреализъм 

  Поезия » Хумористична
329 0 2

СЮРРЕАЛИЗЪМ

 

Точка повратна –

посока обратна…

Яко развитие –

липсва покритие…

Развити шебеци –

превити човеци…

Маймунски адети –

правата – отнети…

Сметки тънки –

мозък без гънки…

Дебел врат –

характер чепат…

Фланелка юнашка –

дупе с прашка…

Прическа красива –

отвътре плешива…

Много юнаци –

с големи мераци…

Любов с хапчета –

студени кебапчета…

Топла бира –

силиконова гира…

Лъжа омайна –

глупост безкрайна…

Пристига щастлива –

под крушата крива…

Мъгляво видение –

серт настроение…

Натегната душата –

развинтена бурмата…

Ококорен шебек –

зяещ човек…

Пресъхнал поток –

жици без ток…

Натрапено мнение –

фалшиво прозрение…

Относи неясни –

авери опасни…

Софри с мезета –

акъл с бели полета…

Сюр-хумористична –

постоянно различна…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??