20.01.2007 г., 21:02 ч.

Съвет 

  Поезия
566 1 9
Не казвай никога "завинаги" -
завинаги е твърде дълго време.
По пътища с любов изминати
не се завръщай гневен и надменен.

Не плюй по чувствата изстинали.
Не хвърляй кал по минали любови.
Не късай нерви от безсилие.
Не се страхувай от познанства нови.

Не страдай по мечти изгубени,
не боледувай от омраза люта.
Не спирай погледите влюбени.
Агресия в душата си не трупай.

Посрещай всеки ден с вълнение.
Раздавай се без жал и без остатък.
Животът ти ще бъде приключение,
а ти ще си любимец на съдбата.

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??