6.03.2008 г., 23:33 ч.

Съвет 

  Поезия » Гражданска
511 0 2

Ха, ха, ха! Да пиша!

Всеки ден по ред,

всеки ден с поправка!

Радойралински съвет.

В поезията да се ровя,

да я омърсявам.

Профански да я оплодявам!

Горкичката поезия!

Та всеки днес се мисли

за поет!

И глупост подир глупост

пише в рима.

Овации очаква

и похвали.

И смръщил вежди, гледа отстрани,

когато някому

не се понрави.

И аз да бъда заедно със тях?!

О, не! Не искам!

Не си струва!

Не искам да се  "женя за Маруся"!

Не искам да съм поетеса!

 

Това за  Маруся си беше една  наша шега.

 

КАТЯ АТАНАСОВА

© Катя Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??