10.09.2014 г., 7:47 ч.

Съвет 

  Поезия » Хумористична
422 0 0

                                        Съвет

                   Жената, жената, да бе жената

                   винаги в нея търсим вината,

                   ами мъжете - я ми кажете

                   дали и те са за мирисане цвете,

                   все уморени и все заети!!!

                   Да се отнасяме така с жената не бива,

                   тази градинка трябва да се полива,

                   така и трябва, няма съмнения

                   мъжът в къщи има и задължения,

                   че ще забрави, на туй не разчитай,

                   ами редовно и се отчитай!

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??