6.07.2018 г., 16:01 ч.

Съвършено 

  Поезия
307 0 0

Съвършено

 

Пътуваме двамата в късен летен следобeд

навън летен лек дъждец започва да  вали,

природната красота, леко отворен прозорец,

"Nothing's Gonna Change My Love..." звучи...

 

Вдишвам леко от изкъпания падащ мрак,

ръката ти хваща моята и нежно я стиска...

Наше е времето, полето и целия свят...

Щастлива съм! И нищо повече не искам...

 

04.07.2018

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??