Една душа сме двамата с тебе,
във две тела разделени.
Открихме се за кратко време
и разтърсихме всички вселени.
Родени сме в самото начало,
даже малко и преди това,
като едно неделимо цяло
създаде ни с любов Любовта.
Обичта ни е толкова силна.
Тя запали всички светове.
И подплашени от толкова огън,
бяхме разделени на две.
Но ние винаги се търсим.
През епохи, ери, векове.
Вибрациите наши се намират.
И се сливаме за кратко поне.
И идва краят на раздялата.
Ще изтърпим и тази самота.
Тържествено ще влезем в залата
на царството на Любовта.
© Явление Всички права запазени