26.02.2011 г., 16:56 ч.

Създадена за теб 

  Поезия » Еротична
1664 0 2

Телата ни
си пасват идеално,
извивките ми
в твоите прилепват -
две статуи,
една до друга, нереално
се сливат
и красиво се допълват.
 
Потапям се
в прегръдките ти,
сърцето си
синхронизирам,
на вдишванията ти
ритъма намирам...
Изпълваш ме -
дълбоко,
с ритъм съвършен,
аз съм в теб
и ти си в мен...

Изгубвам се,
със всяка своя част
потъвам... вливам се
в горещото ти тяло
и всеки миг
изпълваш ме навред -
жена,
създадена за теб!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??